Bel: 0341 - 820 004

Coaching tool

Energy Drives® biedt een coaching tool waarmee je jouw vakmanschap en impact vergroot. Deze tool, gebaseerd op Spiral Dynamics, geeft inzicht in drijfveren. Van individuele personen, maar ook van teams en organisaties. Wil je jouw persoonlijke effectiviteit als coach vergroten en gebruik maken van Energy Drives®-scans als coaching tool? Volg dan onze licentiepartnertraining. Je bent dan gecertificeerd om de Energy Drives® coachingsmethode uit te voeren.

Inzicht in jouw eigen drijfveren én die van de klant

Inzicht krijgen in jouw persoonlijke drijfveren is zeer waardevol. Zo leert je waar je energie van krijgt en energie op verliest. Zo kun je jezelf als trainer blijven ontwikkelen.

Ook het inzichtelijk maken van de drijfveren van uw klanten is waardevol. Hiermee creëert je een basis voor gedegen training. Daarnaast geeft het handvatten voor het bespreken van samenwerking, communicatie en leiderschap. Bespreek je dit in teamverband, dan ontstaat er wederzijds begrip. Als professional creëert je zo grote impact. Met de coaching tool van Energy Drives® krijg je inzicht in de drijfveren van uw klanten.

coaching tool

Aan de slag met de Energy Drives® coachingsmethode

Om gebruik te maken van de Energy Drives® coaching tool volg je een licentiepartnertraining. Je doet voorafgaand aan deze training zelf de EnergyDrives®-scan. Vervolgens zet je EnergyDrives®-scans uit bij 5 kandidaten naar keuze. De resultaten hiervan vormen een onderdeel van de training.

De training is gebaseerd op e-learning in combinatie met twee trainingsdagen. Achtergrondinformatie, studiemateriaal en oefenmateriaal zijn hierbij inbegrepen. De licentiepartnertraining wordt afgesloten met een examen. Na het examen beschik je over de Energy Drives® licentie. Je kunt nu zelfstandig drijfverenscans uitzetten en afnemen.

Licentiepartner worden

Als licentiepartner kun je zelf aan de slag met de coaching tool van Energy Drives®. Je gaat daarbij een samenwerking aan met Energy Drives®. Dit betekent dat:

  • Je enthousiast bent over de drijfverentheorie van Spiral Dynamics als coachingsmethode;
  • Je bewust kiest voor een coaching tool van hoge kwaliteit, die uitgaat van genuanceerde interpretatie en toepassing;
  • Je jezelf ziet als belangrijkste bron voor resultaat bij klanten – niet enkel de drijfverenscan;
  • Je minimaal 25 Energy Drives®-scans per jaar kunt afzetten;
  • Je het elkaar inspireren en helpen te ontwikkelen binnen ons netwerk inspirerend vindt.

Studiebelasting en investering van de licentiepartnertrainingen

De licentiepartnertraining bestaat uit één dag training en een halve dag examen. Dit examen wordt apart ingepland. De investering voor de licentiepartnertraining is:

De training (inclusief lunch, e-learning en literatuur): €2.249,-
Het examen: €250,-.

Deze bedragen zijn exclusief BTW.

Wil je werken met de coaching tool van Energy Drives®? Neem dan contact met ons op via 0341-820 004 of info@energydrives.nl.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet