Bel: 0341 - 820 004

Drijfveren assessment

Wat is een drijfveren assessment?

De uitslag van het drijfverentest geeft een helder inzicht in hoe u denkt, waar u energie van krijgt en waar u energie op verliest. De verdieping van drijfveren is zeer verhelderend en maakt verandering toegankelijk in zowel werk- als privésituaties.

Bevlogenheid en energie zijn het succes van uw organisatie! Daarom is het van essentieel belang dat uw werknemers en collega’s bevlogen en energiek zijn. Dit is mogelijk met een drijfveren assessment. Een drijfveren assessment geeft aan waarom iemands gedrag geleid wordt en geeft een oordeelvrije uitslag. Er is geen goed of fout.

Waarom een drijfveren assessment?

Bij afname van het drijfveren assessment bij een team, geeft dit een compleet inzicht in de drijfveren van het team en de onderliggende verschillen. Waar komt het team van in beweging en waarmee verliezen zij energie? Zijn er drijfveren in het team aanwezig die er wel of niet thuishoren, versterkt of juist vermindert moeten worden? Passen de drijfveren van het team bij haar doelstellingen? Juiste drijfveren binnen een team geven garantie op succes.

Welke drijfveren assessment?

Energy Drives® is gebaseerd op Spiral Dynamics en biedt een krachtig onderzoek met een genuanceerd inzicht in drijfveren van personen, teams en organisaties, zonder een goed- of foutbeoordeling. De Spiral Dynamics is gebaseerd op de theorie van Graves en heeft daarmee een sterke en bewezen onderbouwing. Daarnaast biedt Energy Drives® vele mogelijkheden om de uitslag te vertalen naar praktijk- en oplossingsgerichte acties.

Overige mogelijkheden Energy Drives®

U kunt ook bij Energy Drives® terecht voor management development, teamworkshops, matching assessment, persoonlijke ontwikkeling, teamtraining, ontwikkelassessment en effectief samenwerken.

Vraag een drijfveren assessment aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet