Bel: 0341 - 820 004

Drijfveren training

Waarom een drijfveren training?

Doormiddel van een training kunt u uw drijfveren verbeteren. Allereerst doen we de Energy Drives® drijfverentest. Hieruit blijkt waar u als individu of als team energie van krijgt en waar u energie op verliest. Deze verdieping van drijfveren is de basis voor de training. Door het verbeteren van uw drijfveren kunt u verbetering brengen in zowel werk- als privésituaties. Dit geeft hogere effectiviteit en nóg meer enthousiasme in het team. Een drijfveren training verdient zichzelf snel terug.

Resultaten drijfveren training

Een drijfveren training bij een team geeft een compleet inzicht in de drijfveren van het team en de onderliggende verschillen. Als het bekend is waar het team van in beweging komt en waarmee zij energie verliezen, is het mogelijk te bepalen de teamsamenstelling juist is. Passen de drijfveren van het team bij haar doelstellingen? Juiste drijfveren binnen een team geven garantie op succes. Daarom is het belangrijk deze te trainen.

Achtergrond van de drijfveren training?

De Energy Drives® drijfveren training is gebaseerd op Spiral Dynamics en biedt een krachtig onderzoek met een genuanceerd inzicht in drijfveren van personen, teams en organisaties, zonder een goed- of foutbeoordeling. De Spiral Dynamics is gebaseerd op de theorie van Graves en heeft daarmee een sterke en bewezen onderbouwing. Daarnaast biedt Energy Drives® vele mogelijkheden om de uitslag te vertalen naar praktijk- en oplossingsgerichte acties.

Overige mogelijkheden bij Energy Drives®

Naast een drijfveren training kun je ook bij ons terecht voor management development, teamworkshops, matching assessment, persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelassessment, teamtraining en effectief samenwerken.

Vraag een drijfveren training aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet