Bel: 0341 - 820 004

Drijfverentest

Wat is een drijfverentest?

De uitslag van een drijfverentest geeft een helder inzicht in hoe u denkt, waar u energie van krijgt en waar u energie op verliest. De verdieping van drijfveren is zeer verhelderend en maakt verandering toegankelijk in zowel werk- als privésituaties.

Persoonlijke drijfverentest

Energy Drives® biedt een zeer persoonlijke, professionele en eigentijdse drijfverentest aan. Aangepast aan uw wensen en situatie. Denk hierbij aan een zelfinzicht-, een ontwikkel- of een positionering-assessment. Energy Drives® steekt in op drijfveren en kan daarmee inzichtelijk maken of iemand zich in zijn gedrag laat leiden door de omgeving of door de ‘bril’ waarmee naar de omgeving gekeken wordt.

drijfverentest

Waarom een drijfverentest?

Bevlogenheid en energie zijn het succes van uw organisatie! Daarom is het van essentieel belang dat uw werknemers en collega’s bevlogen en energiek zijn. Dit is mogelijk met de Energy Drives® drijfverentest die aangeeft waarom iemands gedrag geleid wordt en een oordeelsvrije uitslag geeft. Er is geen goed of fout.

Welke drijfverentest?

Er zijn veel aanbieders van drijfverentesten te vinden. Het is belangrijk dat de test praktische adviezen geeft waar je echt wat mee kunt. Een goede tekst is dan ook te herkennen aan een hoge herkenningsfactor. Hiermee bedoelen we dat de uitslag door de deelnemer als zeer herkenbaar wordt ervaren. Dit geeft vertrouwen en leidt tot acceptatie van de uitkomsten. De vragenlijst van Energy Drives® is gebaseerd op de theorie van Graves en heeft daarmee een sterke en bewezen onderbouwing. Daarnaast biedt Energy Drives® vele mogelijkheden om de uitslag te vertalen naar praktijk- en oplossingsgerichte acties.

Training na de drijfverentest

Een drijfveren training bij een team geeft een compleet inzicht in de drijfveren van het team en de onderliggende verschillen. Als door de drijfverentest bekend is waar het team van in beweging komt en waarmee zij energie verliezen, is het mogelijk te bepalen de teamsamenstelling juist is. Passen de drijfveren van het team bij haar doelstellingen? Juiste drijfveren en talentontwikkeling binnen een team geven garantie op succes. Daarom is het belangrijk deze na het doen van de drijfverentest te trainen.

Meer informatie Energy Drives®

Wilt u meer weten over de drijfverentest van Energy Drives®, onze werkwijze of onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0341-820 004 of een e-mail te sturen naar info@energydrives.nl. Naast een drijfverentest kunt u ook bij ons terecht voor management development, teamworkshops, matching assessment, persoonlijke ontwikkeling, teambuilding, teamtraining, ontwikkelassessment en effectief samenwerken. Liever even langskomen? Ook dat is mogelijk! U bent van harte welkom op Villa 'De Eerdbeek', Dorpsstraat 22 te Lunteren. Wij hebben al meer dan 12000 mensen inzicht gegeven in hun drijfveren. Met ruim 15 jaar ervaring helpen we ook u graag met een drijfverentest!

Energy Drives

Vraag een drijfverentest aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet