Bel: 0341 - 820 004

Effectief samenwerken

Bevlogenheid en energie zijn het succes van uw organisatie! Voor effectief samenwerken is het van essentieel belang dat uw werknemers en collega’s bevlogen en energiek zijn. Dit is mogelijk met onze drijfverentest die aangeeft aan waarom iemands gedrag geleid wordt.

Effectief samenwerken door een team assessment

Met een team assessment, ook wel teamworkshop, teamtraining of teamontwikkeling, helpen wij uw team met effectief samenwerken. Dit doen we door een beeld te geven hoe uw drijfveren zich verhouden ten opzichte van anderen. Waar komt het team van in beweging en waarmee verliezen zij energie? Zijn er drijfveren in het team die versterkt of juist vermindert moeten worden? Passen de drijfveren van het team bij haar doelstellingen? Juiste drijfveren binnen een team geven garantie op succes voor effectief samenwerken.

Effectief samenwerken in een organisatie

Door middel van een organisatie assessment krijgt u de mogelijkheid tot visualisatie van de drijfveren van alle medewerkers individueel en in teamverband. Zo komt u er achter of iedereen wel op de goede plek zit en of uw mensen werken vanuit hun kracht, of toch juist niet? De praktijk leert dat dit assessment de effectiviteit van het samenwerken bevordert.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet