Bel: 0341 - 820 004

Formule 1 Game

Hoe drijfveren werken in de racing

Tijdens een interactieve serious gaming ervaring benut je deze combinatie om je zakelijke uitdaging via de wereld van Max Verstappen te benaderen en realiseren. Tijdens een scrumsprint tot aan bocht 1, een eerste volle ronde vanuit modern design thinking of een bandenwissel waar telkens andere accenten zijn vereist, wordt duidelijk waarom je samen met je coureurs en mecaniciens patronen volgt die (contra)productief zijn in relatie tot je doel. Je leert waarom leden van je racingteam reageren en functioneren vanuit hun drijfveren.

Praktische toepassingen

Je ervaart hoe je hen kunt helpen gedrag te gaan vertonen dat nodig is om de kwalificatie te vertalen naar een pole position. Inhalen op het juiste moment en de deur naar ingehaald worden door de concurrentie tijdig dicht te gooien, zoals Max dat als geen ander doet.

Praktische toepassingen van drijfveren en leren van de Formule 1 om je zakelijke doelen (alsnog) te realiseren.

Dit aan de hand van beelden en ervaringen delen uit de praktijk. Vanuit situaties waarin je gevraagd wordt - op basis van kennis van de drijfveren - risico’s, preferent gedrag en de meest waarschijnlijke valkuilen en blinde vlekken van jouw Formule 1 racingteam te inventariseren en zo nodig passend bij te sturen.  
 

Formule 1 Game Workshop

Je verkent tijdens deze bijzondere race van een dagdeel vooral het menselijk gedrag in spannende beslissituaties, analyseert deze met behulp van Energy Drives® en je zult daarbij ook concrete tips ontvangen voor verbetering van je eigen leiderschap en teamontwikkeling. Dit alles gebeurt in relatie tot jouw zakelijke uitdaging en drijfverenprofiel.

Aan deze game gaat een workshop vooraf waarin alle deelnemers hun persoonlijk drijfverenprofiel bespreken in teamverband. Op deze manier gaan de deelnemers praktisch en effectief met hun drijfveren aan de slag.

De Formule 1 Game wordt zowel aangeboden als Inspirado! workshop en Presto! workshop. Inspirado! is gericht om op een leuke manier teamspirit te creëren. Presto! richt zich meer op het verbeteren van de teamperformance in relatie tot een concreet vraagstuk. Benieuwd en meer informatie hierover? Download dan de brochures!

Vraag een teamworkshop aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet