Bel: 0341 - 820 004

SHARES
FacebookShareTwitterTweet

Gemeente Gouda_logoHR-adviseur Sheila Hussainali van Gemeente Gouda heeft gekozen voor Energy Drives®.

7 jaar geleden maakte ik bij een train-de-trainer traject voor het eerst kennis met Energy Drives®. Bij de bespreking van mijn persoonlijke drijfverenprofiel rolde ik van het ene ‘aha’moment in het andere.

Aanleiding en doel

Door inzicht te krijgen in mijn eigen drijfveren heb ik in de jaren daarna zoveel meer plezier kunnen halen uit mijn werk én heb ik geleerd dat ik veel energie krijg als ik anderen kan helpen bij hun ontwikkeling. In de periode hierna heb ik altijd wel op een of andere manier gebruik gemaakt van de kennis die ik tot nog toe had opgedaan vanuit de Energy Drives®. Naarmate mijn professionele interesse in ontwikkelingstrajecten en veranderingstrajecten groeide, groeide ook de behoefte bij mij naar meer kennis over drijfveren. Via mijn eigen drijfveren heb ik immers geleerd dat het instrument uitermate geschikt is om veranderingen teweeg te brengen die een waardevolle rol spelen wanneer het gaat om mensen in hun kracht te laten werken. En wanneer mensen in hun kracht werken draagt dit bij tot een omgeving waarin mensen in staat zijn om samen op basis van de juiste energie tot mooie resultaten te komen. Dit maakte het voor mij dan ook een logische stap om licentiepartner te worden.

Ervaring en resultaat

Wat voor mij het meest bijzondere was aan de training is dat de sfeer waarbinnen deze heeft plaatsgevonden, zo goed werkte voor de groep. Theorie en interactie waren zodanig in balans en zo goed afgestemd op de groep dat het niet voelde alsof je ‘op cursus’ was. De gedegen kennis van de trainer en het talent om op het juiste niveau in verbinding te treden met de cursisten heeft het tot een ervaring gemaakt die mij de juiste basis heeft gegeven om zelf met Energy Drives® aan de slag te gaan en daardoor nog meer geïnspireerd te raken om dit instrument in te zetten om andere mensen (verder) op weg te helpen in het vinden van inzicht in eigen kracht en talent.

Ik ga vanaf nu dan ook graag vol vertrouwen, inspiratie en energie aan de slag met dit mooie instrument en raad het eenieder aan die anderen hetzelfde mee zou willen geven.

 

 Sheila Hussainali

Sheila