Bel: 0341 - 820 004

Drijfveren gecombineerd met de paardencoaching

Praktisch aan de slag met paarden, gevoel en drijfveren

Paarden zijn uiterst gevoelige dieren. Gebruik maken van deze eigenschap kan jou en jouw team een stap verder helpen. Wil je op een speelse manier aan de slag en leren hoe je ‘businesswise’ handelt vanuit je gevoel en drijfveren? Je maakt het mee door praktisch aan de slag te gaan met paarden, gevoel en drijfveren. Dit aan de hand van beelden uit de praktijk, en situaties waarin jij gevraagd wordt - op basis van kennis van de drijfveren - risico’s, preferent gedrag én de beweging van de paarden te inventariseren en zo nodig passend bij te sturen.

Workshop met praktische handvatten

We verkennen het menselijk gedrag in spannende beslissituaties en analyseren deze met behulp van Energy Drives®. Je krijgt praktische handvatten hoe je vertaalslagen kunt maken, hulp bij waar je tegenaan loopt en hoe je sturing kunt geven op basis van gevoel en drijfveren. Maak keuzes die bij jou passen en ga vanuit stapvoets over in galop.

Praktisch toepassingen vanuit drijfveren en gevoel

Je zult tijdens deze bijzondere rit van een dagdeel ook concrete tips ontvangen voor verbetering van je eigen leiderschap en teamontwikkeling. Kortom, hoe vertaal je jouw eigen drijfveren naar succesvol entrepreneurship? Dit alles gebeurt in relatie tot jouw zakelijke uitdaging en drijfverenprofiel.

Aan deze game gaat een workshop vooraf waarin alle deelnemers hun persoonlijk drijfverenprofiel bespreken in teamverband. Op deze manier gaan de deelnemers praktisch en effectief met hun drijfveren aan de slag.

De Horse Game workshop

De Horse Game wordt zowel aangeboden als Inspirado! workshop en Presto! workshop. Inspirado! is gericht om op een leuke manier teamspirit te creëren. Presto! richt zich meer op het verbeteren van de teamperformance in relatie tot een concreet vraagstuk. Benieuwd en meer informatie hierover? Download dan de brochures!

Vraag een teamworkshop aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet