Bel: 0341 - 820 004

Licentiepartner worden?

Energy Drives® geeft je de ruimte om je impact als professional te vergroten en mensen verder te brengen vanuit hun persoonlijke drijfveren. Als licentiepartner van Energy Drives® voeg je een krachtig instrument toe aan je eigen expertise. Wij leiden je op tot licentiepartner door middel van een tweedaagse training. Na deze licentiepartnertraining ben je bevoegd om Energy Drives® in te mogen zetten in je eigen praktijk.

Kwaliteit

De vertaalslag die je als licentiepartner maakt in de gesprekken met je klanten, zijn van doorslaggevend belang in de resultaten van het onderzoek. Daarom hechten wij veel waarde aan de kwaliteit van onze partners en bieden wij verschillende licentiepartnertrainingen aan, op individueel en teamniveau.

Licentiepartnertrainingen

De licentiepartnertraining is ontwikkeld voor onder andere organisatieadviseurs, HR-consultants, recruiters, verzuim- en arbo-adviseurs, trainers, coaches, loopbaanbegeleiders en mediators. Ook bedrijven en instellingen kunnen worden opgeleid om Energy Drives® zelf als instrument/ coaching tool in te zetten.

Ben jij een gedreven professional die enthousiast is over de drijfverentheorie van Spiral Dynamics en voldoende business heeft om minimaal 25 Energy Drives®-scans per jaar af te nemen? Dan ontmoeten wij je graag.

Wij bieden twee typen licentiepartnertrainingen aan. Ná accreditatie van Individueel niveau kun je Team niveau te volgen. Klik op onderstaande buttons voor meer informatie per licentieniveau.
Whitepaper: ‘Coachrelatie in de praktijk’

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Je krijgt ook wekelijks een tip van ons om jouw impact te vergroten als professional.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet