Bel: 0341 - 820 004

Licentiepartnertraining individueel niveau

Licentiepartnertraining individueel niveau

Vergroot uw vakmanschap en impact met de drijfverenscan van Energy Drives®. Wilt u de toepassing van Energy Drives ervaren en dit zelf kunnen gebruiken, om in te zetten in uw eigen netwerk of uw eigen organisatie? Volg dan de licentiepartnertraining Energy Drives® individueel niveau. U bent dan gecertificeerd om Energy Drives®-scans uit te voeren.

Krijg inzicht in drijfveren van personen, teams en organisaties

Energy Drives® is gebaseerd op Spiral Dynamics en biedt sinds 2003 een krachtige scan die een genuanceerd inzicht geeft in drijfveren van personen, teams en organisaties. Wij geloven in de kwaliteit van de EnergyDrives®-scan. Maar zeker ook in de vertaalslag die onze licentiepartners zelf weten te maken in de individuele klantgesprekken en duidingen. Daarom zijn wij zeer terughoudend in ‘standaardrapportages’ en hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze partners en hun rol.

EnergyDrives® positioneert zich niet als de grootste, maar als de beste door:
• De genuanceerdheid in de rapportage
• Geen goed- of foutbeoordeling
• Open rapportage
• Bedrijfsbeeld-toepassing

Hoe werkt het?

1. Voorafgaand aan de training doet u zelf de EnergyDrives®-scan;
2. U volgt de licentiepartnertraining die bestaat uit een eigentijdse e-learning gecombineerd met twee dagen training. Daarnaast ontvangt u achtergrondinformatie, studiemateriaal en oefenmateriaal;
3. U krijgt een unieke inlogcode om 5 EnergyDrives®-scans te kunnen uitzetten bij kandidaten van uw keuze. De resultaten hiervan worden als onderdeel in de training opgenomen;
4. U sluit de training af met een examen;
5. Na het examen kunt u met de licentie Energy Drives® individueel niveau zelfstandig drijfverenscans uitzetten en afnemen met behulp van de web-beheertool.

Studiebelasting en investering

De licentiepartnertraining duurt twee dagen en een halve dag examen. Voor het bestuderen van de theorie en het maken van de praktijkopdrachten, moet u rekening houden met 25 uur studiebelasting. Voor het examen wordt een aparte afspraak gemaakt.

Uw investering is € 2.249,-, inclusief lunch, e-learning, twee dagen training en literatuur. Het examen kost € 250,-. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en worden voorafgaand aan de training gefactureerd.

U bent van harte welkom op Villa 'De Eerdbeek', Dorpsstraat 22 te Lunteren.

Meer informatie?

Download brochure


Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Vraag een gesprek aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet