Bel: 0341 - 820 004

Licentiepartnertraining teamniveau

Vergroot uw vakmanschap en impact met de drijfverenscan van Energy Drives®. Bent u een gedreven professional met de licentie EnergyDrives® individueel niveau? Heeft u de ambitie om bij uw klanten inzicht in drijfveren om te zetten in ruimte voor verandering binnen of tussen teams? Dan ontmoeten wij u graag op onze licentiepartnertraining Energy Drives® teamniveau. U bent dan gecertificeerd om Energy Drives®-scans inclusief teamanalyses uit te voeren.

Gebaseerd op Spiral Dynamics

Energy Drives® is gebaseerd op Spiral Dynamics en biedt sinds 2003 een krachtige scan die een genuanceerd inzicht geeft in drijfveren van personen, teams en organisaties. Wij geloven in de kwaliteit van de EnergyDrives®-scan. Maar zeker ook in de vertaalslag die onze licentiepartners zelf weten te maken in de individuele klantgesprekken en duidingen. Daarom zijn wij zeer terughoudend in ‘standaardrapportages’ en hechten grote waarde aan de kwaliteit van onze partners en hun rol.

EnergyDrives® positioneert zich niet als de grootste, maar als de beste door:
• De genuanceerdheid in de rapportage
• Geen goed- of foutbeoordeling
• Open rapportage
• Bedrijfsbeeld-toepassing

Hoe werkt het?

1. U volgt de licentiepartnertraining EnergyDrives® teamniveau die bestaat uit een eigentijdse e-learning gecombineerd met één trainingsdag;
2. U sluit de training af met een examen;
3. Na het examen kunt u met de licentie Energy Drives® teamniveau zelfstandig drijfverenscans uitzetten en afnemen met behulp van de web-beheertool.

Studiebelasting en investering

De training omvat 1 dag van 9.00 uur tot ca 17.00 uur en een halve dag examen. Voor het examen wordt een aparte afspraak gemaakt.

Uw investering is € 1295,-, inclusief lunch, e-learning, eendaagse training en literatuur. Het examen kost € 250,-. Genoemde bedragen zijn exclusief BTW en worden voorafgaand aan de training gefactureerd.

U bent van harte welkom op Villa 'De Eerdbeek', Dorpsstraat 22 te Lunteren..

Meer informatie?

Agenda

Download Brochure


Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Jouw telefoonnummer (verplicht)

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Vraag een intakegesprek aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet