Bel: 0341 - 820 004

Management development

Onder management development vallen alle maatregelen en activiteiten die gericht zijn op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, werving en selectie en veranderingsprocessen. Het is een organisatieproces dat zorg draagt voor de kwaliteit en het succes van uw bedrijf. Wilt u ook de ontwikkeling van medewerkers bevorderen, de onderlinge samenwerking verbeteren en talentvolle medewerkers aan uw organisatie binden? Bij Energy Drives® leggen we bij management development de focus op de drijfveren van personen, teams en organisaties. Dat is dé kiem voor talentontwikkeling, een goede samenwerking en daarmee succes!

management development

Wat is management development?

Onder management development vallen alle maatregelen en activiteiten die gericht zijn op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, werving en selectie en veranderingsprocessen. Het is een organisatieproces dat zorg draagt voor de kwaliteit en het succes van uw bedrijf.

Het belang van drijfveren bij management development

Energy Drives® biedt professionele drijfverenscans, aangepast aan uw wensen en situatie! Door de drijfveren van uw managers en medewerkers in kaart te brengen, worden gedrag en functioneren op een genuanceerde manier inzichtelijk. Het zorgt voor begrip en acceptatie van onderlinge verschillen en versterkt hierdoor het teamgevoel.

Resultaat van management development

Het volgende doel is om het werk op deze drijfveren aan te laten sluiten en de kwaliteiten verder te ontwikkelen. De effectiviteit neemt hierdoor toe, net als het enthousiasme om samen te werken. Daarnaast wordt het voor managers mogelijk om op een passende manier te sturen, wat ten goede komt aan management development.

Management development programma’s

Energy Drives® biedt verschillende management development programma’s aan die toegepast kunnen worden bij leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling, werving en selectie en veranderingsprocessen. Zo kunt u naast een drijfverenscan kiezen uit een matching assessment, teambuilding, teamtrainingpersoonlijk assessment, ontwikkelassessment en een workshop talentontwikkeling of teamontwikkeling. Het effect van onze programma’s is groot en geeft ruimte voor ontwikkeling en groei in tal van situaties. De impact die het heeft op uw organisatie, is waar wij het voor doen en wat ons motiveert!

Meer informatie over management development?

Wilt u meer weten over de verschillende management development programma’s van Energy Drives®, onze werkwijze of onze andere diensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0341-820 004 of een e-mail te sturen naar info@energydrives.nl. Langskomen mag uiteraard ook. U bent van harte welkom op Villa ‘De Eerdbeek’, Dorpsstraat 22 te Lunteren. Met ruim 15 jaar ervaring helpen we u graag bij uw management development traject!

SHARES
FacebookShareTwitterTweet