Bel: 0341 - 820 004

SHARES
FacebookShareTwitterTweet


marcel veening.pngMarcel Veening heeft gekozen voor Energy Drives®.

Sommige veranderingen en innovaties komen vloeiend in beweging en andere stagneren in het proces. Veelal blijkt de intrinsieke motivatie van de betrokken teams een belangrijke factor voor succes. Het is interessant om vast te kunnen stellen wat de drijfveren van mensen zijn, zodat je ze optimaal kunt inzetten op onderwerpen waar ze energie van krijgen.

Het geeft henzelf inzicht en helpt het proces in samenwerking, leiderschap en communicatie beter vorm te geven. Dat is voor mij een reden geweest om de Energy Drives® licentiepartnertraining te doorlopen. Enerzijds om organisaties te begeleiden vanuit een goede analyse van de potentie die aanwezig is, anderzijds om binnen de trajecten waar ik verantwoordelijk voor ben de ‘human factor’ de plek te geven die ze hoort te hebben.

De training is bijzonder leerzaam en de gesprekken die loskomen scherpen het inzicht in de relatie tussen psychologie en persoonlijk functioneren. Het is een waardevolle aanvulling gebleken op mijn professionele aanbod als interim manager.