Bel: 0341 - 820 004

Mountain Teamwork Game

Drijfveren gecombineerd met de bergsport

Tijdens een interactieve workshop klim je mee op weg naar de top van de Mont Blanc. Dit aan de hand van beelden uit de praktijk en situaties waarin jij gevraagd wordt - op basis van kennis van de drijfveren - risico’s, preferent gedrag en de meest waarschijnlijke valkuilen en blinde vlekken van een klimteam te inventariseren en zo nodig passend bij te sturen. 

De ‘’human factor’’ verkennen

We verkennen de ‘’human factor’’ in spannende beslissituaties en analyseren deze met behulp van Energy Drives®. En hoe je een abstract begrip als risico-management concrete handen en voeten geeft, ook hoog op een berg bij 15 graden onder nul en duizelingwekkende diepten onder je schoenen. Haalt het team de 4807m hoogte dankzij jouw tips en interventies?

Praktische toepassingen van drijfveren in de berg(top)sport

Je zult tijdens deze bijzondere bergbeklimming van een dagdeel concrete tips ontvangen voor verbetering van je eigen leiderschap en teamontwikkeling. Dit alles gebeurt in relatie tot jouw zakelijke uitdaging en drijfverenprofiel.

Aan deze game gaat een workshop vooraf waarin alle deelnemers hun persoonlijk drijfverenprofiel bespreken in teamverband. Op deze manier gaan de deelnemers praktisch en effectief met hun drijfveren aan de slag.

De Mountain Teamwork Game Workshop

De Mountain Teamwork Game wordt zowel aangeboden als Inspirado! workshop en Presto! workshop. Inspirado! is gericht om op een leuke manier teamspirit te creëren. Presto! richt zich meer op het verbeteren van de teamperformance in relatie tot een concreet vraagstuk. Benieuwd en meer informatie hierover? Download dan de brochures!

Vraag een teamworkshop aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet