Bel: 0341 - 820 004

SHARES
FacebookShareTwitterTweet

Nick

Nick van der Linde, consultant en trainer bij AFAS Software: Ik heb gekozen voor Energy Drives®, omdat ik opzoek was naar een partij die een persoonlijk assessment aanbood waarbij persoon en bedrijf centraal staat.

Ik begeleid nieuwe klanten bij de implementatie van onze software en bestaande klanten met een stukje optimalisatie. Inmiddels werk ik drie jaar bij AFAS en nog steeds met veel plezier. 

De aanleiding om een persoonlijk assessment te doen bij Energy Drives® zit vooral in mijn werkervaring. Ik heb gewerkt in de zorgsector en ook gestudeerd ook in die sector. Vervolgens ben ik overgestapt naar de studie HRM (Human Resource management) en op die manier bij AFAS terecht gekomen. Nu werk ik als consultant en wilde ik graag weten zit ik op mijn plek? Haal ik energie uit hetgeen wat ik nu doe?

Ik heb gekozen voor Energy Drives®, omdat ik opzoek was naar een partij die een persoonlijk assessment aanbood waarbij persoon en bedrijf centraal staat. De website van Energy Drives® gaf mij de antwoorden op de vragen die ik had.

Voordat ik het assessment ging doen had ik wel twijfels. Ik heb een aantal assessments gemaakt, daarin stond alleen de persoon heel erg centraal, ik mistte daarin de bedrijfsscan. Er werd vooral in hokjes vakjes gedacht, goed en fout. Is dat in dit assessment ook het geval? En wat levert het mij uiteindelijk op? Wat kan ik ermee in de praktijk?

Mijn ervaringen naar aanleiding van het persoonlijk assessment en het duidingsgesprek zijn zeer positief. Ik kreeg de scan online toegestuurd. De vragen waren duidelijk, ik kwam er goed doorheen. Vervolgens werd ik uitgenodigd voor een gesprek, wat ik als heel persoonlijk heb ervaren. Ik kreeg tools en inzicht in mijn eigen drijfveren die ik direct in de praktijk kan toepassen. En des AFAS: één A4 met een overzicht van mijn drijfveren en geen heel boekwerk wat ik bij andere assessments weleens ben tegen gekomen.

Ik zou het persoonlijk assessment van Energy Drives® willen aanbevelen aan iedereen die zich op persoonlijk vlak wil ontwikkelen. Het geeft inzicht in je eigen drijfveren. Het zet jezelf in je kracht. Vanuit mijn vakgebied, iedereen die met klanten werkt; sales consultants ik zou zeker aanraden om dit assessment te doen, het geeft je inzicht in je eigen drijfveren. Je herkent de ander en de klant ook. En je kunt daarop sturen.

Kenmerkend van Energy Drives® vond ik de interesse in mijn werkgever. Met het eerste gesprek kwam dit al ter sprake en tijdens het persoonlijke gesprek wist de coach mij te vertellen welke kleur mijn directeur heeft, namelijk rood. Dat had hij gevonden op de website en dit gaf een leuke twist aan het gesprek. En verder is de koffie gewoon super, alleen daarom zou ik al langskomen!