Bel: 0341 - 820 004

Ontwikkelassessment

Wilt u een ontwikkelassessment volgen? Bij Energy Drives® bent u dan aan het juiste adres! Wij verzorgen een zeer persoonlijk, professioneel en eigentijds ontwikkelassessment op basis van dijfveren onderzoek. Met behulp van drijfveren krijgt u inzicht waar u als mens daadwerkelijk energie van krijgt en op welke aspecten u energie verliest. Welke rol speelt daarbij uw omgeving en door welke bril bekijkt uzelf uw omgeving.

Wat is een assessment?

Een assessment is een persoonlijk gesprek met een coach die u gedetailleerd zicht geeft in uw drijfveren, kwaliteiten, voorkeuren, capaciteiten en competenties. Op basis hiervan kunt u een persoonlijk beleid opstellen voor uw persoonlijke strategie en ontwikkeling.

Wat is een ontwikkelassessment?

Tijdens een ontwikkelassessment krijgt u bepaalde inzichten welke u kunt toepassen in uw huidige (werk-)omgeving. Daarnaast laat het ontwikkelassessment duidelijke aanknopingspunten zien die u kunt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkelassessment kan daarmee de basis zijn voor een aanvullend coaching traject.

Waarom een ontwikkelassessment?

Tijdens het ontwikkelassessment krijgt u een helder inzicht in uw eigen drijfveren en in welke mate u deze in uw huidige (werk-)omgeving weet toe te passen. Daarnaast laat het assessment duidelijke aanknopingspunten zien die u kunt gebruiken voor persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkelassessment kan daarmee de basis zijn voor een aanvullend coachingtraject. Doordat met drijfveren breder wordt gekeken dan alleen de relevante competenties voor uw functie.

Wat zijn drijfveren

Uw drijfveren bepalen voor een groot deel uw voorkeursgedrag. Het is het beeld wat u van de wereld heeft met daaraan gekoppelde waarden en overtuigingen. Drijfveren zijn essentieel om te begrijpen waarom u doet wat u doet. Gelukkig zijn drijfveren door middel van een drijfverenscan te meten, zodat uw gedrag en functioneren op een genuanceerde manier inzichtelijk wordt.

De basis van het ontwikkelassessment

De basis van het ontwikkelassessment is de drijfverenscan van Energy Drives®. Op basis van de uitslag van de drijfverentest kan er gekeken worden naar de persoonlijke ontwikkeling. Zo geeft de scan inzicht in hoe u denkt en waar u positieve en negatieve energie van krijgt. Deze verhelderende scan maakt het mogelijk om een positieve verandering in te zetten in uw werk- en/of privésituatie. Wij hebben al veel mensen mogen helpen met de zoektocht naar hun drijfveren en hebben ons ontwikkelassessment daardoor optimaal kunnen ontwikkelen.

Ontwikkelassessment volgen bij Energy Drives®

Wilt u inzicht krijgen in uw ontwikkelingsmogelijkheden door middel van een ontwikkelassessment? Vul dan het onderstaande formulier in om een assesment aan te vragen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder aan de hand van het ontwikkelassessment!

Overige diensten Energy Drives®

Naast een persoonlijk ontwikkelassessment bieden wij ook teamontwikkeling, management development, matching assessment, persoonlijk assessment en talentontwikkeling aan waarin de onderlinge samenwerking op basis van drijfveren een thema kan zijn.

Vraag een ontwikkelassessment aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Energy Drives ®

Energy Drives® Kasteel Staverden Staverdenseweg 283 3852 NV Ermelo
T. 0341 - 820 004 E. info@energydrives.nl W. www.energydrives.nl

SHARES
FacebookShareTwitterTweet