Bel: 0341 - 820 004

Persoonlijke effectiviteit als coach

Als coach houd jij jezelf bezig met persoonlijke effectiviteit en ontwikkeling. Je streeft hierbij om mensen in hun kracht te zetten en te houden. Uiteraard moet hierbij voldoende draagvlak zijn voor beoogde veranderingen, want je wilt als coach wel impact hebben en relevant zijn, toch?

Als je het gevoel krijgt dat je onvoldoende impact hebt als coach, kun je jezelf onvoldoende geaccepteerd voelen en ervaar je te weinig sociale goedkeuring van klanten. Het gevolg kan zijn dat je incompetent overkomt en misschien wel juist net die ene lead misloopt of klant verliest. Dit is vervelend en wil je niet. Daarom is blijvende ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit noodzakelijk om onderscheidend te blijven. Lees verder over persoonlijke effectiviteit met drijfveren.

Ontwikkeling met drijfveren

Ontwikkeling van jezelf door middel van inzicht in jouw persoonlijke drijfveren is ontzettend waardevol. Je leert namelijk waar je zelf energie van krijgt én waar je energie op verliest. Als je dit weet dan sta je in je kracht en dit merken klanten. Vooral als je weet dat gedrag voor 85% wordt bepaald door drijfveren…

Jij kunt jouw klanten ook inzicht in drijfveren geven, dit inzicht vormt namelijk een stevige basis voor coaching en jouw verdere dienstverlening. Hoe doe je dat? Door middel van een krachtige drijfverenscan vullen jouw klanten een online vragenlijst in. De uitkomst van deze drijfverenscan bespreek je met jouw klant, hierdoor creëer jij grote impact. Jouw persoonlijke effectiviteit als coach zal hier door vergroten.

Zelf aan de slag met drijfveren

Wil jij aan de slag met drijfveren en jouw persoonlijke effectiviteit vergroten als coach? Volg dan de licentiepartnertraining van Energy Drives® en wordt licentiepartner van Energy Drives®. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De onderliggende theorie Spiral Dynamics van prof. Clare W. Graves (grondlegger van drijfverenmethodiek)
 • De neurologische niveaus van Dilts en Bateson in relatie tot Energy Drives®
 • Van wat we denken naar hoe we denken
 • Energy Drives® scan
 • De Energy Drives® bespreekformule
 • Het eigen profiel, zowel individueel als bedrijfsbeeld
 • Praktische vertaalslag naar praktijk inzet
 • De werking van de web-beheertool voor jou als licentiepartner
 • Voorbereiding op het examen

Wat betekent onze samenwerking? Als licentiepartner:

 • Ben je enthousiast over de drijfverentheorie van Spiral Dynamics
 • Kiest je bewust voor een kwaliteitstool dat uitgaat van een zo genuanceerd mogelijke interpretatie en toepassing
 • Zie je niet alleen de drijfverenscan, maar ook jezelf als ‘duider’ als belangrijkste ‘bron’ voor resultaat bij klanten
 • Heb je voldoende business en ervaring om minimaal 25 Energy Drives®-scans per jaar af te zetten om jouw kwaliteitsniveau te borgen en je licentie te behouden
 • Vind je het inspirerend om binnen het netwerk van Energy Drives® elkaar te inspireren en helpen te ontwikkelen

Persoonlijke effectiviteit in de licentiepartnertraining

Geïnteresseerd in de licentiepartnertraining van Energy Drives®? Klik hier voor meer informatie en brochure!

Cadeau voor jou: Gratis inzicht in jouw drijfveren

Wij kunnen ons voorstellen dat je inmiddels benieuwd bent naar wat jouw eigen drijfveren zijn. Ook geloven wij dat het belangrijk is om dit te weten, wil je écht zelf aan de slag gaan met coachen op basis van drijfveren. En soms geven wij een cadeau, dat doen we nu ook…

Meer informatie over persoonlijke effectiviteit als coach

Ben jij oprecht geïnteresseerd in Energy Drives® en wil jij jouw impact vergroten door een krachtige aanpak? Een aanpak op basis van drijfveren?
Laat dan onderstaand jouw gegevens achter en ontvang een gratis drijfverenscan. Uiteraard inclusief een persoonlijk gesprek. Wanneer gaan wij elkaar ontmoeten? Tot binnenkort!

Whitepaper: ‘Coachrelatie in de praktijk’

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Je krijgt ook wekelijks een tip van ons om jouw impact te vergroten als professional.


Vraag een gratis drijfverenscan met gesprek aan

Jouw naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet