Bel: 0341 - 820 004

Persoonlijke effectiviteit als trainer

Je bent trainer en gaat voortdurend voor resultaat. Je wilt namelijk een verandering bij de mensen die je traint en zo persoonlijke effectiviteit vergroten. Doel van deze verandering is dat het blijvend en effectief is. Hiermee zorg jij als trainer ervoor dat je hét verschil maakt en mensen in beweging krijgt.

Soms gaat veranderen soepel, echter regelmatig ook niet. Het kan voorkomen dat je als trainer het idee krijgt dat jouw trainingen onvoldoende effect hebben. Je voelt dat je weinig bijdraagt en hierdoor achteropraakt of de goedkeuring mist over jouw training. Dit wil je niet. Daarom is blijvende ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit noodzakelijk om onderscheidend te blijven.

Ontwikkeling met drijfveren

Inzicht in jouw persoonlijke drijfveren is ontzettend waardevol om jezelf blijvend te ontwikkelen als trainer. Je leert namelijk waar je zelf energie van krijgt én waar je energie op verliest. Als je dit weet dan sta je in je kracht en dit merken jouw klanten. Vooral als je weet dat gedrag voor 85% wordt bepaald door drijfveren…

Jij kunt je klanten ook inzicht in drijfveren geven, dit inzicht vormt namelijk een stevige basis voor gedegen training en jouw verdere dienstverlening. Hoe doe je dat? Door middel van een krachtige online drijfverenscan vullen jouw klanten een vragenlijst in. De uitkomst van deze drijfverenscan bespreek je met jouw klant. Het bespreken van de uitslag kan uitstekend in teamverband en geeft handvatten om samenwerking, communicatie of leiderschap bespreekbaar te maken. Hierdoor ontstaat binnen teams wederzijds begrip en creëer jij grote impact als professional.

Zelf aan de slag met drijfveren

Wil jij aan de slag met drijfveren en jouw impact vergroten als trainer? Volg dan de licentiepartnertraining van Energy Drives® en wordt licentiepartner van Energy Drives®. De training bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De onderliggende theorie Spiral Dynamics van prof. Clare W. Graves (grondlegger van drijfverenmethodiek)
 • De neurologische niveaus van Dilts en Bateson in relatie tot Energy Drives®
 • Van wat we denken naar hoe we denken
 • Energy Drives® scan
 • De Energy Drives® bespreekformule
 • Het eigen profiel, zowel individueel als bedrijfsbeeld
 • Praktische vertaalslag naar praktijk inzet
 • De werking van de web-beheertool voor jou als licentiepartner
 • Voorbereiding op het examen

Wat betekent onze samenwerking? Als licentiepartner:

 • Ben je enthousiast over de drijfverentheorie van Spiral Dynamics
 • Kiest je bewust voor een kwaliteitstool dat uitgaat van een zo genuanceerd mogelijke interpretatie en toepassing
 • Zie je niet alleen de drijfverenscan, maar ook jezelf als ‘duider’ als belangrijkste ‘bron’ voor resultaat bij klanten
 • Heb je voldoende business en ervaring om minimaal 25 Energy Drives®-scans per jaar af te zetten om jouw kwaliteitsniveau te borgen en je licentie te behouden
 • Vind je het inspirerend om binnen het netwerk van Energy Drives® elkaar te inspireren en helpen te ontwikkelen

Persoonlijke effectiviteit als trainer

Meer informatie van Energy Drives® over persoonlijke effectiviteit als trainer en wil je gratis inzicht in jouw drijfveren? Lees dan snel verder.

Geïnteresseerd in de licentiepartnertraining van Energy Drives®? Klik hier voor meer informatie en brochure!

Cadeau voor jou: Gratis inzicht in jouw drijfveren

Wij kunnen ons voorstellen dat je inmiddels benieuwd bent naar wat jouw eigen drijfveren zijn. Ook geloven wij dat het belangrijk is om dit te weten, wil je écht zelf aan de slag gaan met trainen op basis van drijfveren én jouw persoonlijke effectiviteit als trainer vergroten. En soms geven wij een cadeau, dat doen we nu ook…

Trainer met meer persoonlijke effectiviteit

Ben jij oprecht geïnteresseerd in Energy Drives® en wil jij jouw impact vergroten door een krachtige aanpak? Een aanpak op basis van drijfveren?
Laat dan onderstaand jouw gegevens achter en ontvang een gratis drijfverenscan. Uiteraard inclusief een persoonlijk gesprek. Wanneer gaan wij elkaar ontmoeten? Tot binnenkort!

Whitepaper: ‘6 bouwstenen voor teamflow’

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Je krijgt ook wekelijks een tip van ons voor het ontwikkelen van jouw team.


Vraag een gratis drijfverenscan met gesprek aan

Jouw naam (verplicht)

Bedrijf (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet