Bel: 0341 - 820 004

Persoonlijke effectiviteit training

Met de persoonlijke effectiviteit training van Energy Drives® vergroot je jouw effectiviteit als coach. Zo blijf je onderscheidend en creëer je impact. Bij Energy Drives® geloven we in het verbeteren van persoonlijke effectiviteit door middel van drijfveren. Inzicht krijgen in waar je energie van krijgt en waar je energie op verliest. Wanneer je hier inzicht in hebt sta je in je kracht en kun je jouw persoonlijke effectiviteit vergroten.

Jouw persoonlijke effectiviteit verbeteren door inzicht in drijfveren

Inzicht krijgen in jouw eigen drijfveren is dus zeer waardevol. Daarnaast kun je met inzicht in de drijfveren van jouw klanten ook jouw persoonlijke effectiviteit verbeteren. Met dit inzicht creëer je een solide basis voor verdere coaching. De drijfveren worden duidelijk door middel van een Energy Drives® drijfverenscan. Tijdens de persoonlijke effectiviteit training (ook wel licentiepartnertraining) van Energy Drives® leer je hoe je kunt werken met de Energy Drives®-scans.

De persoonlijke effectiviteit training in het kort

De persoonlijke effectiviteit training bestaat uit een stuk e-learning en twee trainingsdagen. Voorafgaand aan de persoonlijke effectiviteitstraining van Energy Drives® doe je zelf de Energy Drives®-scan. Hier krijg je dus al inzicht in jouw eigen drijfveren. Vervolgens zet je de scan bij 5 kandidaten naar keuze uit. De training bestaat voor een deel uit het bespreken van de resultaten hiervan. Na de training volgt een examen. Hier wordt een aparte afspraak voor gemaakt. Na dit examen ontvang je een Energy Drives® licentie, waarmee je zelfstandig drijfverenscans kunt afnemen.

Kan ik licentiepartner worden?

Indien je jouw persoonlijke effectiviteit wil vergroten door middel van de coachingtool van Energy Drives® dan is het volgende van belang:

  • Je bent enthousiast over Spiral Dynamics (drijfverentheorie);
  • Je kunt minimaal 25 scans per jaar afnemen;
  • Je vindt dat jij zelf verantwoordelijk bent voor het resultaat, niet alleen de scan.

De investering voor deze training

De investering voor twee dagen training, inclusief lunch, e-learning en literatuur is €2.249,- (ex. BTW). De investering voor het examen is €250,- (ex. BTW). Deze bedragen worden voorafgaand aan de training gefactureerd.

Persoonlijke effectiviteit training volgen? Neem contact op met Energy Drives®

Wil je de persoonlijke effectiviteit training volgen? Dan komen we graag met jou in contact. Stuur een e-mail naar info@energydrives.nl of bel naar 0341-820 004.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet