Bel: 0341 - 820 004

Persoonlijke ontwikkeling

Energy Drives®
steekt in op persoonlijke ontwikkeling door drijfveren. Hiermee kan inzichtelijk gemaakt worden of iemand zich in zijn gedrag laat leiden door de omgeving of door de ‘bril’ waarmee naar de omgeving gekeken wordt. Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers van een bedrijf is erg belangrijk.

Persoonlijke ontwikkeling op basis van een drijfverentest

De drijfverentest geeft u gedetailleerd zicht op uw kwaliteiten, voorkeuren, capaciteiten en competenties. De drijfverentest geeft een helder inzicht in hoe u denkt, waar u persoonlijk energie van krijgt en waar u energie op verliest. De verdieping per drijfveer is zeer verhelderend en maakt verbetering mogelijk in uw persoonlijke ontwikkeling.

Eigen kwaliteiten verbeteren

Heb is belangrijk om als persoon te blijven ontwikkelen. De eigen competenties verbeteren, maar ook de eigen kwaliteiten binnen het bedrijf verbeteren is belangrijk. Persoonlijke groei is nodig om uw eigen doelen te behalen. Persoonlijke ontwikkeling is voornamelijk het bewust worden van uw eigen kwaliteiten. Vervolgens gaat u hier naar handelen en daarbij uw eigen krachten verbeteren. Op het moment dat u uw eigen krachten zal verbeteren zal u sneller de eigen doelen weten te behalen. Op deze manier blijft uw persoonlijke ontwikkeling groeien en zal u sterker binnen de organisatie kunnen werken.

Persoonlijke ontwikkeling door Energy Drives®

De drijfverentest vormt altijd de basis binnen de Energy Drives®. Van hieruit bieden wij u Persoonlijke assessment en Team assessment . Met behulp van een Matching assessment leveren wij u zicht op de verhoudingen tussen diverse profielen binnen een samenwerking. Bekijk hieronder hoe u in contact kunt komen om persoonlijke ontwikkeling te verbeteren door Energy Drives®.

Meer informatie over persoonlijke ontwikkeling

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de methode van de drijfverentest in combinatie met de persoonlijke ontwikkeling. Neem dan contact op Energy Drives®. Wij begeleiden graag mensen in de persoonlijke ontwikkeling bij een organisatie.

Persoonlijke ontwikkeling

SHARES
FacebookShareTwitterTweet