Bel: 0341 - 820 004

Talentontwikkeling

Staat talentontwikkeling binnen uw organisatie ook hoog op de agenda? Dan bent u bij Energy Drives® aan het juiste adres. Met de workshop talentontwikkeling van Energy Drives® helpt u de talenten en drijfveren van uw medewerkers naar boven te halen. Deze kennis is een rijke bron van informatie en bevat veel aanknopingspunten om bezieling, werkplezier en succes bij uw medewerkers te creëren!

Wat zijn drijfveren

Een drijfveer is een stimulans, een intrinsieke motivatie en zegt iets over je waarden. Bij drijfveren gaat het erom wat mensen werkelijk beweegt. Wanneer u voor uzelf duidelijk heeft wat uw drijfveren zijn, krijgt u ook direct een helder inzicht in hoe u denkt, waar u energie van krijgt en waar u energie op verliest. Het inzichtelijk maken van uw drijfveren is dus heel verhelderend en maakt verandering in zowel privé- als werksituaties mogelijk.

Wat is talentontwikkeling?

Talentontwikkeling is gericht op de effectiviteit van een persoon en het vermogen van de organisatie om de drijfveren van medewerkers naar boven te halen. Het volgende doel is om het werk op de talenten te laten aansluiten en de kwaliteiten te laten groeien. Het is niet eenvoudig om de talenten van medewerkers te achterhalen. Organisaties zullen hiervoor aandacht en tijd moeten maken. Dit betekent dus niet alleen aandacht geven aan opleiden, maar ook aan analyseren en inventariseren.

Individuele talentontwikkeling

Naast een workshop talentontwikkeling voor organisaties, biedt Energy Drives® ook individuele workshops aan. Werk verrichten waar u niet goed in bent levert nauwelijks energie op. Sterker nog, het kost alleen maar energie. Juist doen waar u goed in bent en het inzetten van uw talenten leidt tot meer werkplezier, een hogere betrokkenheid en nog betere resultaten. Dus, heeft u al gekozen voor een baan waarin u uw talent(en) optimaal benut?

Talentontwikkeling bij Energy Drives®

Energy Drives® is expert in talentontwikkeling en heeft jarenlang ervaring opgebouwd rondom deze thema’s. Wij zorgen ervoor dat alle talenten en krachten in kaart worden gebracht, zodat al het talent binnen uw organisatie benut kan worden. De sleutel voor hiervoor is om de onbewuste drijfveren in kaart te brengen. Dit kan in de vorm van een drijfveren assessment, drijfveren training of een drijfverentest. Vervolgens biedt Energy Drives® u vele mogelijkheden om de uitslag te vertalen naar praktijk- en oplossingsgerichte acties!

Contact met Energy Drives®

Wilt u meer weten over de workshop talentontwikkeling van Energy Drives® of onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0341-820 004 of een e-mail te sturen naar info@energydrives.nl. Naast een talentontwikkeling kunt u ook bij ons terecht voor teamontwikkeling, management development, teamworkshops, matching assessment, teambuilding, persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelassessment en effectief samenwerken. Wilt u langskomen om de mogelijkheden te bespreken? Dat kan. U vindt ons in Villa ‘De Eerdbeek’, Dorpsstraat 22 te Lunteren. Wij kijken graag samen met u naar wat talentontwikkeling voor u of uw bedrijf kan betekenen!

SHARES
FacebookShareTwitterTweet