Bel: 0341 - 820 004

Teambuilding

Is jouw team toe aan ontwikkeling of verbetering? Kies dan voor een teambuilding workshop, en verbeter de kwaliteit, effectiviteit en de werksfeer!

Wat is teambuilding?

Bij teambuilding werkt een groep mensen gezamenlijk aan één doel, waarbij ze voor het resultaat afhankelijk zijn van elkaar. Tijdens een teambuilding staat de samenwerking van het team altijd centraal!

Wat is een teamworkshop?

Teambuilding kan verschillende activiteiten omvatten, waaronder workshops. Een workshop is een ‘lerende’ activiteit, waarin actieve deelname een belangrijke rol speelt. Tijdens de teambuilding workshops van Energy Drives® gaan we aan de slag met het teamgevoel versterken, zodat er sociale binding, groepsdynamiek, vertrouwen en efficiëntie gecreëerd kan worden.

Wanneer is teambuilding zinvol?

Een teambuilding workshop is zinvol wanneer het team ergens op vastloopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben:
– Er heerst een onprettige werksfeer
– Het teamgevoel is laag
– Vergaderingen duren lang en leveren weinig op
– De samenwerking, besluitvorming en/of communicatie verloopt stroef
– De doelen zijn niet helder
– Er vinden interne veranderingen plaats
– Er zijn conflicten of spanningen binnen het team

Teambuilding bij Energy Drives®

Je team verbeteren door middel van teambuilding? Met een teamworkshop van Energy Drives® kun je de samenwerking van je team verbeteren, het teamgevoel versterken en elkaars drijfveren ontdekken. Door elkaars drijfveren te kennen, ontstaat er begrip en acceptatie van onderlinge verschillen. Dit bevordert de samenwerking, waardoor de effectiviteit toeneemt en de werksfeer verbetert. Je kunt bij ons terecht voor twee verschillende teamworkshops: Inspirado! en Presto!

Inspirado!
Tijdens deze ontspannen en waardevolle teambuilding workshop leert het team elkaar goed kennen door een drijfverentest uit te voeren. Zo ontstaat er een helder beeld van de drijfveren binnen het team, wat vaak verrassend veel inzicht geeft in de onderlinge manier van communiceren en samenwerken. Kortom, een inspirerende workshop die het teamgevoel vergroot! Meer informatie over deze workshop? Vraag dan de brochure Inspirado! aan!

Presto!
Tijdens de workshop Presto! staat de drijfverentheorie ook centraal, maar dan gericht op prestatieverbetering van het team. De drijfveren geven namelijk informatie over bepaald gedrag van teamgenoten, waardoor deze op een oordeelvrije manier bespreekbaar worden. Hierdoor zorgt deze teamworkshop voor meer begrip, effectiviteit en prestatieverbetering! Meer informatie over deze workshop? Vraag dan de brochure Presto! aan!

Inzicht en concrete handvatten

Door onze genuanceerde en praktische manier van rapporteren bieden wij inzicht en concrete handvatten tijdens de teamworkshops. Ons streven is dat iedere deelnemer zich herkent in de uitkomsten en deze inzichten kan toepassen in de werkomgeving.
teambuilding

Team workshop bij Energy Drives®!

Ben je geïnteresseerd in een team workshop? Of in een andere workshop? Naast teambuilding kun je ook bij ons terecht voor management development, licentiepartnertraining, matching assessment, teamontwikkeling persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelassessment en effectief samenwerken. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een teamworkshop. Wij zijn telefonisch te bereiken via 0341-820 004 of per mail via info@energydrives.nl. Onze Energy Drives® professionals begeleiden je graag tijdens een workshop teambuilding!

SHARES
FacebookShareTwitterTweet