Bel: 0341 - 820 004

Teamtraining

Met een teamtraining kunnen wij de gedragsvaardigheden en samenwerking van complete teams naar een hoger niveau tillen. Naast dat dit de kwaliteit verhoogd, verbetert het ook de effectiviteit en werksfeer!

Wat is een teamtraining

Tijdens een teamtraining gaan we op zoek naar waar het stokt, maar vooral: waar het stroomt! Door middel van bepaalde oefeningen krijgt het team meer inzicht in de kwaliteiten en valkuilen van het team, leren ze verschillen te benutten en worden spanningen constructief opgelost. Dit zorgt voor meer bevlogenheid, motivatie en betere teamresultaten!

Wanneer is een teamtraining zinvol?

Bedrijfssucces hangt samen met een goede samenwerking. Het is dus belangrijk om veel aandacht aan de samenwerking van het team te besteden. Zeker wanneer het even wat stroever loopt. Dit kan verschillende oorzaken hebben:

  • Onprettige werksfeer
  • Laag teamgevoel
  • Interne veranderingen
  • Inefficiënte vergaderingen
  • De doelen zijn niet helder
  • Conflicten en/of spanningen binnen het team
  • Stroeve samenwerking, besluitvorming en/of communicatie

Een teamtraining bij Energy Drives®

Wil je op een leuke, ongedwongen manier meer leren over jezelf en je team? Meer inzicht krijgen in je eigen handelen, effectiever leren communiceren en de samenwerking verbeteren? Met een teamtraining van Energy Drives® leer je elkaars drijfveren kennen, waardoor er begrip en acceptatie ontstaat van onderlinge verschillen. Je kunt bij ons terecht voor twee verschillende teamtrainingen: Inspirado! en Presto! Inspirado! en Presto! Meer informatie over deze trainingen? Vraag dan de brochure Inspirado! of Presto! aan.

Inzicht en concrete handvatten

Energy Drives heeft een praktische manier van rapporteren, waardoor wij inzicht en concrete handvatten bieden tijdens onze teamtrainingen. Wij streven ernaar dat elke deelnemer zich herkent in de uitkomsten, zodat hij of zij deze inzichten kan toepassen in de werkomgeving.

teamtraining

Energy Drives®!

Benieuwd wat een teamtraining voor jullie kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor meer info of het aanvragen van een teamtraining. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0341-820 004 en per mail via info@energydrives.nl. Wil je liever een andere workshop volgen? Naast teamtrainingen kun je ook bij ons terecht voor management development, licentiepartnertraining, matching assessment, teamontwikkeling persoonlijke ontwikkeling, ontwikkelassessment en effectief samenwerken. Onze professionals helpen jou en je team graag verder tijdens onze teamtraining!

SHARES
FacebookShareTwitterTweet