Bel: 0341 - 820 004

Tour de france Game

Drijfveren toegepast in de wielersport

Tijdens een interactieve serious gaming ervaring benut je deze combinatie om je zakelijke uitdaging anders dan langs de gebruikelijke wegen te fietsen. Tijdens een scrumsprint, een tijdrit vanuit modern design thinking of een bergetappe waar telkens andere accenten zijn vereist, wordt duidelijk waarom je samen met je renners patronen volgt die (contra)productief zijn in relatie tot je doel.

Je leert waarom in je ploeg renners reageren en functioneren zoals ze doen. Je ervaart hoe je hen kunt helpen gedrag te gaan vertonen dat nodig is om de sprint voor een ander aan te trekken en te versnellen in plaats van te reageren.

Praktische toepassingen van drijfveren en leren van de professionele wielrennerij om je zakelijke doelen (alsnog) te realiseren

Dit doe je aan de hand van beelden en ervaringen delen uit de praktijk. Vanuit situaties waarin jij gevraagd wordt - op basis van kennis van je drijfveren - risico’s, preferent gedrag en de meest waarschijnlijke valkuilen en blinde vlekken van jouw professionele wielerteam te inventariseren, en zo nodig passend bij te sturen. 

Verken & Analyseer het menselijke gedrag

Je verkent tijdens deze bijzondere etappe van een dagdeel vooral het menselijk gedrag in spannende beslissituaties, analyseert deze met behulp van Energy Drives® en je zult daarbij ook concrete tips ontvangen voor verbetering van je eigen leiderschap en ploegontwikkeling. Dit alles gebeurt in relatie tot jouw zakelijke uitdaging en drijfverenprofiel.

Aan deze game gaat een workshop vooraf waarin alle deelnemers hun persoonlijk drijfverenprofiel bespreken in teamverband. Op deze manier gaan de deelnemers praktisch en effectief met hun drijfveren aan de slag.

Tour de France Game Workshop

De Tour de France Game wordt zowel aangeboden als Inspirado! workshop en Presto! workshop. Inspirado! is gericht om op een leuke manier teamspirit te creëren. Presto! richt zich meer op het verbeteren van de teamperformance in relatie tot een concreet vraagstuk. Benieuwd en meer informatie hierover? Download dan de brochures!

Vraag een teamworkshop aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet