Bel: 0341 - 820 004

Wat levert het op?

 

Ruimte voor jezelf

In een persoonlijk assessment onderzoek je diepgaand je eigen drijfveren en kom je in contact met jouw persoonlijke waarden. Zo ontdek je waar je talenten liggen, wat jou inspireert en motiveert. Het onderzoek kan worden uitgebreid met een omgevingsbeeld om vast te stellen waar jouw kwaliteiten liggen in relatie tot je werkomgeving.

Een persoonlijk assessment werkt vaak enorm bevrijdend en geeft je de kans om met hernieuwde energie keuzes te maken voor werk en privé. Bewust van wat voor jou écht belangrijk is. Dat levert meer plezier en bezieling op. Je functioneert hierdoor zichtbaar effectiever en bent (weer) in staat om je kwaliteiten in te zetten in je huidige baan of een nieuwe werkomgeving, als dat beter bij je blijkt te passen.

 

Ruimte voor samenwerking

Een inspirerende teamworkshop geeft een helder beeld hoe jouw drijfveren zich verhouden ten opzichte van die van anderen. Hoe kijken jullie als collega’s naar de organisatie, naar elkaar en hoe gebruiken jullie elkaars kracht? Waardoor komt het team in beweging en waaraan verliest het energie? Passen de drijfveren van het team bij de doelstellingen? Zit iedereen wel op de goede plek?

Ken je elkaars drijfveren, dan ontstaat er begrip en acceptatie van onderlinge verschillen. Dat leidt tot een betere samenwerking en versterkt het teamgevoel. De effectiviteit van het team neemt toe, net als het enthousiasme om samen te werken. Inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl maakt het bovendien mogelijk om je team op een passende en effectieve manier te sturen.

Je kunt kiezen uit twee verschillende teamworkshops: Inspirado! en Presto!. Waar Inspirado! de nadruk legt op het creëren van teamspirit, richt Presto! zich op het concreet verbeteren van de prestaties van het team.

 

Ruimte voor verandering

Door de genuanceerde en praktische manier van rapporteren biedt Energy Drives® het inzicht en concrete handvatten om veranderingen op gang te krijgen. Medewerkers herkennen zich in de uitslag en kunnen deze direct inzetten in de dagelijkse praktijk. Vaak ontstaat er een gemeenschappelijke ‘kleurentaal’, waardoor veranderingen sneller en beter beklijven.

Energy Drives® wordt al meer dan vijftien jaar door veranderaars en managers succesvol toegepast bij vraagstukken over persoonlijke en teamontwikkeling, organisatieverandering, cultuur- en integratievraagstukken, werving en selectie, leiderschap en communicatieverbetering. Onze Energy Drives® professionals begeleiden je graag.

 

SHARES
FacebookShareTwitterTweet