Bel: 0341 - 820 004

Persoonlijk assessment

Wat wilt u en wat voelt u, dat staat centraal bij elk persoonlijk assessment van Energy Drives®. Waar krijgt u energie van en waar van juist niet? En hoe denkt u eigenlijk? Een persoonlijk assessment biedt de kans om nieuwe keuzes te maken. In de werkomgeving, maar ook zeker in uw privé situatie. Door te onderzoeken wat u wilt en belangrijk vindt, geeft dit de inzet van uw kwaliteiten een nieuwe dimensie.

Wat is een persoonlijk assessment?

Tijdens een persoonlijk assessment krijgt u met behulp van een coach inzicht in uw drijfveren, talenten, voorkeuren en competenties. Op basis hiervan kunt u een persoonlijke strategie en ontwikkeling opstellen.

Zelfinzicht of ontwikkeling

Energy Drives® kan u een zeer persoonlijk, professioneel en eigentijds assessment op basis van drijfverentest aanbieden. We maken onderscheid tussen een zelfinzicht- en een ontwikkel-assessment. De basis voor beide assessments is de drijfverenscan van Energy Drives®. De uitslag van de drijfverenscan geeft een helder inzicht in hoe u denkt, waar u persoonlijk energie van krijgt en waar u energie op verliest. De verdieping per drijfveer is zeer verhelderend en maakt verandering toegankelijk in zowel uw persoonlijke werkomgeving als privé situatie.

Benieuwd naar ervaringsverhalen van het persoonlijk assessment? Voor video's klik hier!

Zelfinzicht-assessment

Het persoonlijk assessment gericht op zelfinzicht geeft u gedetailleerd zicht op uw persoonlijke kwaliteiten, voorkeuren, capaciteiten en competenties. Op basis hiervan kunt u een persoonlijk beleid opstellen voor een persoonlijke strategie.

Ontwikkelassessment

Het ontwikkelassessment geeft een duidelijk zelfinzicht en laat aanknopingspunten zien voor mogelijke persoonlijke ontwikkeling. Het assessment kan de basis zijn voor een coachingstraject.

Persoonlijk assessment: inzicht in drijfveren

Energy Drives® steekt in op drijfveren en kan daarmee inzichtelijk maken of iemand zich in zijn gedrag laat leiden door de omgeving of door de ‘bril’ waarmee naar de omgeving gekeken wordt. Dit kan bijdragen aan talentontwikkeling en succes. Al sinds 2001 geven wij onder andere individuen, teams, zzp’ers en ondernemers inzicht in hun drijfveren en de drijfveren van relaties. Wij helpen u graag de energie weer te laten stromen door middel van een persoonlijk assessment.

Interesse in een persoonlijk assessment?

Wilt u een persoonlijk assessment van Energy Drives® volgen? Vraag direct een assessment aan met onderstaand formulier! Liever eerst meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via 0341-820 004 of info@energydrives.nl. Langskomen kan ook. U vindt ons in Kasteel Staverden aan de Staverdenseweg 283 in Ermelo. Wij kijken graag samen met u naar wat een persoonlijk assessment voor u kan betekenen.

Vraag een persoonlijk assessment aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Persoonlijk assessment

Whitepaper: ‘De succesfactoren voor persoonlijke groei’

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Je krijgt ook wekelijks een tip van ons voor jouw persoonlijke groei.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet