Bel: 0341 - 820 004

Team assessment

Teamworkshop met drijfveren

Uw team verbeteren door middel van een teamworkshop? Met een teamworkshop van Energy Drives® krijgt u een glashelder beeld hoe drijfveren zich verhouden ten opzichte van anderen. Hoe kijken u én uw collega’s naar de het team en naar elkaar? Op welke wijze benutten we elkaars kracht? Ken je elkaars drijfveren, dan ontstaat er begrip en acceptatie van onderlinge verschillen. Zo'n teambuilding workshop versterkt het teamgevoel en bevordert de samenwerking, teamontwikkeling en talentontwikkeling. De effectiviteit van het team neemt hierdoor toe, net als het enthousiasme om samen te werken. Inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl maakt het bovendien mogelijk om je team op een passende en effectieve manier te sturen.

Teamworkshop Inspirado! 'ken elkaar vanuit drijfveren'

Iets met je team doen wat ontspannend is en zeker ook waarde heeft? Met de teamworkshop Inspirado! leer je elkaars drijfveren op een leuke manier ontdekken. Waar krijgt je collega energie van of juist niet? De praktijk leert dat deze workshop verrassend veel inzicht geeft in de onderlinge manier van communiceren en samenwerken. Kortom, een inspirerende workshop voor uw team of relaties die de spirit vergroot!

Teamworkshop Presto! 'prestatieverbetering vanuit drijfveren'

Is er concrete aanleiding om met je team aan de slag te gaan? De energie eruit of gedoe in de samenwerking en communicatie? Met de teamworkshop Presto! ontstaat een glashelder beeld van de drijfveren binnen het team. Met deze informatie kan gedrag van teamgenoten bespreekbaar en hanteerbaar gemaakt worden op een oordeelsvrije manier. Kortom, inspirerende sessies die zorgen voor meer begrip, betere afstemming, effectiviteit en prestatieverbetering!

Teamworkshop en serious gaming

Uiteraard is de krachtige drijfverentest van Energy Drives® de basis. Daarnaast werken wij aanvullend met aansprekende games om op een inspirerende manier de toepassing binnen het team te maken. Dit komt tot uiting tijdens serious gaming.

De teamworkshops Inspirado! en Presto! bestaan in de basis altijd uit één dagdeel kennis maken met drijfveren en persoonlijke drijfverenprofiel. Hieraan kunnen één of meerdere dagdelen serious gaming worden toegevoegd. Laat jezelf en je team inspireren door serious games! Ga praktisch aan de slag en daag elkaar uit tijdens een:

Vraag direct een teamworkshop aan met onderstaand formulier!

Whitepaper: ‘6 bouwstenen voor teamflow’

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Je krijgt ook wekelijks een tip van ons voor het ontwikkelen van jouw team.
Energy Drives Lijn
Teamwork Energy Drives
Tour de France
Formule 1 Energy Drives
Energy Drives

Vraag een teamworkshop aan

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Opmerkingen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

SHARES
FacebookShareTwitterTweet