Bel: 0341 - 820 004

Wie zijn wij?

De theoretische onderbouwing van Energy Drives® is gebaseerd op het jarenlange onderzoek en het drijfverensysteem van grondlegger Prof. Dr. Graves. Hij ontwikkelde een systeem waarbij de drijfveren van mensen in kaart worden gebracht, genaamd Spiral Dynamics.

Energy Drives® is ontstaan in 2001 en zowel actief in Nederland als wereldwijd. In de afgelopen 16 jaar hebben duizenden medewerkers, managers, zzp’ers, teamgenoten, directeuren en ondernemers  ervaren wat genuanceerd inzicht oplevert. Inzicht in eigen drijfveren en in drijfveren van relaties. Het effect is groot en geeft ruimte voor ontwikkeling en groei in tal van situaties.

Deze impact is waar de wij het voor doen en wat ons motiveert.

De organisatiestructuur

Binnen Energy Drives® is er een onderdeel dat licentiepartners opleidt, de drijfverenscans ontwikkelt en deze scans levert aan licentiepartners om te gebruiken in hun eigen praktijk.

Daarnaast nemen een aantal licentiepartners deel aan de Coöperatie Energy Drives® U.A. van waaruit persoonlijk assessments en teamworkshops aan bedrijven en instellingen worden geleverd.

Onze licentiepartners

De licentiepartners van Energy Drives® zitten landelijk verspreid en zijn actief met (organisatie)advies, coaching, recruiting en training op allerlei gebieden.

      SHARES
      FacebookShareTwitterTweet